A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Előrefizetés - olcsóbb szállítás

Webáruházunkban a megrendelés folyamat során 8 féle fizetési és szállítási mód közül választhatsz. Minden szállítási módból választhatsz, hogy utánvéttel szeretnéd kiegyenlíteni a megrendelés értékét, vagy előrefizetéssel.

Az előrefizetéssel történő szállítás díjai lényegesen alacsonyabbak, ezért olyan népszerűek ezek a szállítási módok. A pontos díjakról a Fizetés & Szállítás menüpont alatt tájékozódhatsz.

Előrefizetés esetén szintén két lehetőséged van: előre történő átutalás vagy azonnali bankkártyás fizetés Barion-nal.
 

BANKI ÁTUTALÁS

A banki átutalás a legkényelmesebb fizetési mód, amellyel a szállítási költség is alacsonyabb. Az megrendelés leadását követően automatikus üzenetet fogsz kapni a megrendelés visszaigazolásáról, amely tartalmazni fogja cégünk bankszámlájának adatait. Az átutalás jóváírását követően küldjük meg részedre a megrendelt termékeket. A fizetés teljesíthető a cégünk számláját vezető OTP Bank Zrt. bármelyik fiókjában is a számlánkra való készpénz-befizetéssel, amely azonnal jóváírásra kerül, így gyorsabb.

Ha az előre történő utalást választod, a megrendelés lezárását követően az alábbi bankszámlára utald vagy fizesd be OTP Bankfiókban a visszaigazoló e-mailben szereplő összeget. 
 
Átutaláshoz szükséges adatok: 
 
Számlatulajdonos: Max-Brand Kft.
Számlaszám: 11734169-25860519
Számlavezető bank neve: OTP Bank Nyrt.


Az átutalás összege: a megrendelés visszaigazolásáról szóló e-mail szerint a megrendelt termék ára és a szállítási költség.
 

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A Barion Európa egyik legbiztonságosabb bankkártya elfogadó szolgáltatása, melynek segítségével a webáruházunkban megrendelt termékeket otthonról, a bankkártyád adatainak felhasználásával azonnal ki is fizetheted. A bankkártyás fizetés előnye, hogy lényegesen alacsonyabb összegű szállítási díj merül fel.
 
Ha a bannkártyás fizetést választod, a megrendelés befejezését követően automatikusan átirányítunk a Barion online bankkártyás fizetés rendszer oldalára, ahol a bankkártyád adatinak megadásával azonnali kifizethed a termékeket, így a kézbesítés iránt azonnal intézkedünk.
 
A Barion az egyik legmegbízhatóbb bankkártyás fizetési rendszer, amelyet Magyarországon közvetlenül a Magyar Nemzeti Bank felügyel. A Barion által használt rendszer nem teszi lehetővé a bankkártya adatokkal való visszaélést, ugyanis a bankkártya adatait a Barion közvetítésén keresztül csak a Magyar Nemzeti Bank rendszere azonosítja a fizetés jóváhagyása érdekében.
 
A Barion bankkártya adatokat nem rögzít, nem kezel, nem tart nyílván, bankszámládhoz nem fér hozzá.
 
 
Fontos az is, hogy a Barion nem kapja meg a megrendelő adatait sem. A megrendelő adatait webáruházunk tartja nyílván, melyet csak a Titoktartási Nyilatkozattal rendelkező munkatársaink ismerhetnek meg a megrendelés teljesítéséhez szükséges mértékben. A webáruház automatikusan átadja a Barion részére az árufizetés összegét, azonban a fizető személyéről információkat nem szolgáltat. A fizetést a Barion kezdeményezi a Magyar Nemzeti Bank elektronikus rendszerén keresztül, így a számlatulajdonos adatai a Barionnál szintén nem kerülnek rögzítésre.
 
Ennyi adat alapján vásárlónk nem beazonosítható.
 
A Barion tranzakcióiinak és adatkezelésének jogszerűségét szintén a Magyar Nemzeti Bank figyeli folyamatosan, ezért az sem fordulhat elő, hogy a vásárlást követően a vásárló bankszámlájáról további összeget vonjanak le.
 
Az bankkártyás fizetés akkor lehet kockázatos, ha azt nyílvános számítógépről (pl. könyvtár, kávézó, munkahely, stb) intézzük, ugyanis a nyílvános számítógép adatrögzítési beállításai alapján a megadott bankkártya adatokat elmentheti a számítógép. Ezért az elővigyázatosság érdekében arra kérünk, hogy a vásárlást otthoni számítógépről intézd!
Title Text
Nem lépek be.