A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Óvszer mérettáblázat - Válaszd ki a legjobbat

Ahhoz, hogy az óvszer használat valóban biztonságot is jelentsen, nem elég csupán az első kezünk ügyébe eső koton gumit felhúzni, majd belevetni magunkat az élvezetek paradicsomába. Rengeteg férfi esett már abba a hibába, hogy nem fordított kellő figyelmet a megfelelő óvszer kiválasztására, és emiatt nem várt fordulatot vettek az események.
 
 
Ahhoz, hogy az óvszer képes legyen betölteni rendeltetését, az alábbi dolgokra kell nagyon odafigyelnünk:
  • megfelelő minőségű óvszer (például Amor, Peithora, Secura, Manix)
  • az óvszer felhúzása megfelelő techhnikával történjen
  • az adottságainkhoz illeszkedő méretű óvszer használata

Ez utóbbi elmulasztása

  • növeli az óvszer szakadásának esélyét, így csökken az elérhető biztonság
  • növeli az óvszer lecsúszásának veszélyét
  • kényelmetlen viseletet vagy az élvezet elvesztését eredményezheti

Éppen ezért kiemelkedően fontos az igényes óvszer választás.

Mi a méreted?

Az óvszer kiválasztása során muszáj őszintének lennünk magunkhoz a "méret-kérdésben", ellenkező esetben komoly bajba is kerülhetünk. Ha eljutottunk kiszemltünkkel az ágyig, akkor már nem lesz többé takargatni valónk, így óvszerből sem érdemes a saját méretünknél nagyobbat vásárolni. Nők beszámolói szerint lényegesen vonzóbb az a magabiztos férfi, aki a méretbeli hiányosságait elismerve nagyobb hangsúlyt fektet az előjátékra, a megfelelő óvszer választásra, esetleg lépéseket tesz a pénisz növelése érdekében, mint az, akiről szex közben lecsúszik az óvszer. Az viszont egyenesen dühíti őket, ha egy nagyobb mérettel bíró férfi a standard méretű óvszert húzza fel, amely óvszer a túlfeszítés miatt szex közben elszakad.

Kellemetlen, ha egy aktus azért ér véget, mert a rossz óvszer választás miatt a kondom lecsúszik vagy elszakad. Ennek veszélyeiről nem is szólva.

Azért, hogy Te elkerülhesd a hasonló kényelmetlen helyzeteket a Maszkulin.hu segítséget nyújt számodra a megfelelő óvszer választásban.

Óvszer Mérettáblázat

Az alábbi óvszer mérettáblázatban megtalálhatod, hogy milyen méretű péniszhez milyen méretű óvszer használata ajánlott. A táblázatban a leggyakrabban előforduló méreteket szerepeltetjük, amelyben a férfiak 95%-a megtalálhatja a saját típusát. A megfelelő pénisz mérethez a lleginkább passzoló, minőségi óvszereket ajánljuk, amelyet oldalunkról meg is rendelhetsz. Óvszer rendelés a kék gombra kattintva! A táblázat első oszlopa a pénisz kerületét jelöli, amelyet legegyszerűbben egy cérna, madzag, vezeték, stb segítségével mérhetsz le. A pénisz mérése merev állapotban, a legvastagabb részen történjen. Ezt a helyet akár szemmel is meg tudod állapítani, ám a legtöbb férfi a makk alatt kb. egy ujj szélességnyivel fogja elvégezni a mérést, ez lesz a pénisz legvastagabb része. 

A legvastagabb résznél - lehetősége vízszintesen - egyszer tekerjük körbe a péniszen a madzagot. Jelöljük meg a madzagon azt a pontot, ahol a levágott vége a kör megtétele után ismét érinti a madzagot. Ezután nincs más dolgunk, mint a madzag ezen részét - tehát a végpont és az érintési pont közötti szakaszt - egy vonalzóhoz, vagy mérőszalaghoz illesztve leolvassuk a pénisz kerületét.

Ne feledjük: az óvszer átmérője nem azonos az óvszer kerületével!

 

Az óvszer mérettáblázat első oszlopa a pénisz kerületét mutatja, amelyek közül kiválaszthatod a rád leginkább jellemzőt. A második oszlopban megtalálod a számodra ajánlott óvszer nevét, majd az ajánlott óvszer átmérőjét, hosszát és anyagát.

Példa a mérettáblázat használatára:

Például ha a mérés alapján a péniszed kerülete 115 mm, ebben az esetben választhatsz a péniszed hosszúságának megfelelően a 175 mm hosszúságú Amor Young és a 185 mm hosszúságú Secura Goliath között. Amennyiben a péniszed kerülete a táblázatban szereplő két kategória közé esik - pl. 113 mm - úgy akár a felette lévőt, akár az alatta lévőt is választhatod, ugyanis ennyi eltérés még tűréshatáron belül van.

Ezzel a módszerrel nagy biztonsággal választhatod ki a Te adottságaidhoz leginkább illeszkedő kondomot!

 


Hogyan működik az óvszer mérettáblázat?

Egy vizsgálat, amely során a péniszméretek hatását vizsgálták az óvszer elszakadásának vagy lecsúszásának valószínőségére, feltárta, hogy az óvszer átmérője és a pénisz kerülete közötti ideális arány 75%. Vagyis akkor választunk a legjobban, ha az óvszer kerületének 75%-a a pénisz kerülete. Ebben a táblázatban több óvszer-opciót adunk meg, így ugyanzon vastagsághoz több hosszúság is társul, hogy mindenki a kiválaszthassa a sajátját.

Végül, bár a javasolt óvszereknek megfelelőnek kell lenniük a Te számodra, javasoljuk, hogy válassz néhány lehetőséget, és teszteld le, hogy megtaláld biztosan a legjobbat, legkényelmesebbet.

 

Mi van akkor, ha a vastagság stimmel, de a hosszúság nem?

Egyes vásárlóink fordultak hozzánk azzal a kérdéssel, hogy a kerületüknek megfelelő kondomok hosszabbak (főleg) vagy (esetenként) rövidebbek a péniszüknél. Ez számít? És ha igen, hogy döntsünk?

Véleményünk szerint az óvszer szélessége (átmérője) a legfontosabb tényező, mivel a túlságosan laza kondom lecsúszhat vagy a túl feszes elszakadhat, ami kitesz Téged és partnered a nem kívánat terhesség vagy a szexuális úton fertőző betegségek veszélyének. Alapjában véve egy olyan óvszer, amely megfelel a pénisz kerületének, de rövidebb vagy hosszabb képes ellátni a feladatát. Ezért elsősorban a szélesség alapján döntsünk.

További óvszer különlegességek méretei:

Bízunk abban, hogy sikerült Neked is segítséget nyújtani, hogy a lehető legjobb és legkényelmesebb óvszert tud kiválasztani.

Óvszer mérettáblázat - Válaszd ki a legjobbat - Maszkulin.hu

Title Text
Nem lépek be.