A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Hasznos óvszer tippek fiataloknak

Az óvszer nem megfelelő használata könnyen terhességhez, vagy a szexuális úton terjedő betegségekhez vezethet. Az alábbiakban találhatóak azok a Hasznos óvszer tippek fiataloknak , amelyeket a sok fiatal nem ismer, és ezért nem is alkalmaz.

Az óvszer legyen a játék része
Figyeljünk arra, hogy az óvszer már az előjáték alatt is jelen legyen, így biztosan nem fogjátok elfelejteni az érzelmek viharában. A forró csókok és érintések közepette - megállás nélkül - a nő segíthet a férfinak felhúzni az óvszert, még azelőtt, hogy a nemi szervek egymással érintkeznének. Ha ügyesek vagyunk, mindezt tehetjük annyira játékosan, hogy az óvszer felhúzása még inkább fokozza a vágyat.

 

Ne keverd össze
A két óvszer felhúzása egyszerre, vagy egy női óvszer és egy férfi óvszer egy időben nem biztosít kettős védelmet - sőt valójában dörzsölő hatást fejtenek ki egymásra, ezáltal nagyobb az óvszer elszakadásának vagy lecsúszásának valószínűsége. Egy elég! Ha ezt a módszert eddig azért alkalmaztad, mert így próbáltad késleltetni az ejakuláció bekövetkezését, használj inkább késleltető óvszert a továbbiakban. A késleltető óvszer belső fala korai magömlés elleni, természetes hatóanyagokkal van bevonva, amelyek a pénisz bőrén felszívódva akadályozzák az orgazmus túl hamar való bekövetkezését.

Gyakorlat teszi a mestert
Az óvszer rutinos és gyors felhúzásához minden férfinek gyakorolnia kell az elején. Ameddig nincs meg a kellő rutinunk, könnyedén elszúrhatjuk a technikát, amely a kondom szakadásához vezet. A legjobb, ha az éles helyzetek előtt kipróbálod néhányszor a kondomot, begyakorlod a helyes technikát, megszokod, milyen érzés viselni azt, sőt az sem probléma, ha néhány alkalommal óvszerben végzel önkielégítést. Ha már a helyes technika mozdulatai a kezedben lesznek, magabiztosan fogsz viselkedni a szex alkalmával is.

Cikk: Az óvszer felhúzása - a helyes technika

Ha a gyakorláskor különböző típusú óvszereket próbálsz ki - erekciós, késleltető, vékony falú, extra erős, stb. -, később könnyebb lesz kiválasztani azokat a típusokat, amelyek nagyobb élvezetet nyújtanak számodra. Ezen felül megtalálhatod azt a méretet is, amely se nem szorít, se nem csúszik le. Óvszer mérettáblázat itt!

Használj vízbázisú síkosítót!
A legtöbb pár szereti a síkosítót, mert:

  • ez teszi az óvszer használatát kényelmesebbé és növeli a szex élvezetét
  • csökkenti az óvszer szakadásának kockázatát, különösen az anális szex alatt

A síkosító kerüljön az óvszer külső oldalára és a hüvely - vagy anális szexnél az ánusz - köré, illetve a bejárat külső és belső oldalára. Minél nagyobb mennyiséget használsz, annál élvezetesebb lesz a behatolás és az együttlét mindkét nem számára. Fontos, hogy az óvszer belsejébe ne tegyünk síkosítót, ahogy az óvszer felhúzása előtt a péniszt sem kenjük be síkosítóval, mert az az óvszer lecsúszását eredményezheti. Óvszerrel együtt csak a szexhez tervezett vízbázisú síkosító használható. Az olaj és szilikon alapú síkosító (például vazelin, masszázsolajok vagy kézkrémek) gyengíthetik az óvszer textúráját, és könnyebben idézhetnek elő szakadást.

Tipp: Biztonságos vízbázisú síkosítók

Érzékeny bőrűek számára Bio Síkosító ajánlott.

Számít a méret!
Az óvszerek méretei változóak. Kipróbálhatod a különböző méretű óvszereket, hogy megtaláld legjobbat. A jól illeszkedő óvszernek egészen a hímvessző tövéig kell érnie, és kényelmesnek kell lennie. Ügyeljünk arra, hogy ne szorítson. Másrészről azonban nem szabad túlságosan lazának lennie sem, mert a szex alatt le fog csúszni. Ne feledd, hogy akárcsak egy ruha vásárlásakor, különböző méretű óvszerekre lehet szükséged. 
Óvszer mérettáblázat itt!

Ha nem is találod meg a pontosan hozzád illő méretet, akkor sem kell aggódni, a koton szuper nyúlékony, így jó eséllyel megtalálod azt a típust, amelyik illeszkedik.

Próbálkozz különböző textúrákkal és ízekkel
Szerencsére óriási választékban áll rendelkezésre óvszer, akár itt a Maszkulin-hu-n is. Kedvedre próbálgathatsz a

ezért próbáld ki bátran a különböző lehetőségeket és megtudhatod, melyik nyújtja a legnagyobb gyönyört számotokra.

Ha valaki érzékeny a latexre, akkor helyettesítheti azt latex-mentes poliuretán vagy poliizoprén óvszerekkel - ilyen a Manix Skyn Kondom.

Mit kell tennem, ha az óvszer elszakad?
Nagyon ritka, hogy az óvszer elszakadjon, ha helyesen használják. Ez az egyik legbiztosabb fogamzásgátló módszer. Azonban ha valaki nem tartja be az óvszer használat szabályait, a szakadás vagy lecsúszás esélye percről percre nő. Van néhány egyszerű dolog, amit tehetünk, ha ilyet tapasztalunk.

Az orgazmus bekövetkezése előtt a péniszből távozó előnedvek is tartalmazhatnak spermiumokat, amelyek alkalmasak lehetnek a megtermékenyítésre, ezért ebben az esetben is az alábbi lépéseket javasolt követni.

1. Húzzuk ki a hímvesszőt a hüvelyből, és szüneteltessük az aktust.
2. Távolítsunk el annyi spermát a hüvely környezetéből, amennyit csak tudunk. Mindkét fél zuhanyozzon le, amely során a nő a hüvely belső oldalát is alaposan mossa át. Erre a célra alkalmazhatunk különböző intim mosakodó készítményeket.
3. A lehető leghamarabb, de maximum 72 órán belül kérjünk azonnali fogamzásgátló készítményt. Figyeljünk arra, hogy az idő múlásával egyre csökken a sürgősségi fogamzásgátló hatásfoka, ezért törekedjünk a gyorsaságra.
4. Ismeretlen partner esetén néhány héten belül érdemes kivizsgálást kérni a nemi beteg gondozó szakrendelésen a fertőző betegségek kiszűrése érdekében.

A szexuális egészségügyi szakemberek többsége azt tanácsolja, hogy szexuális eü. viszgálatot legalább 10 nappal a szex után kérjük, majd azt három hónappal később ismételjük meg. Erre azért van szükség, mert a különböző STD-k (szexuális úton átadható fertőzések) a fertőzés után különböző időpontokban válnak kimutathatóvá.

Hogyan beszélhetek az óvszerről a partneremmel?
Röviden: mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne - hiszen az is! Vannak, akik zavarba jönnek amikor szóba kerül az óvszer téma, különösen a kapcsolat korai szakaszában. De a saját és partnere egészségének védelme mindkét fél számára prioritást kell élvezzen. Ha partnered megtagadja az óvszer használatát, ne érezd úgy, hogy engedned kell - emlékezz arra, hogy mindig jogod van eldönteni, szeretnél-e szexelni vagy sem. 

A partnereddel az óvszer használatáról beszélni nem azt jelenti, hogy nincs bizalom - a biztonságos szex mindkettőtök közös érdeke. annyira neki, mint neked. A biztonság tudata mindkét fél számára nyugodtabb, ellazultabb állapotot eredményezhet, amely nagyobb élvezetekhez vezet.

Maszkulin.hu

Title Text
Nem lépek be.