A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Pénisznövelés, Természetes vs. Sebészi?

A férfiak jelentős része érthető okokból (valóban kicsi pénisz), vagy egyszerűen csak maximalisták, de elégedetlenek péniszük méretével. Lássuk, hogy mik a lehetőségek a pénisz növelésének érdekében. 

 

Pénisznövelés, Természetes vs. Sebészi?

 

A pénisz vastagságának és hosszának növelésére két fajta eljárás létezik, az egyik a sebészi beavatkozás, ami fájdalmas, illetve kellemetlen lehet és nem mellékesen kockázatos. A másik módja a pénisz méretének növelésére, a nem sebészi beavatkozás, ami kevésbé kockázatos, viszont a hatékonyságában egyesek nem hisznek. 

 

Sebészi úton történő pénisznövelés

Napjainkban ismert kozmetikai sebészeti beavatkozások eredményessége sem bizonyított, sőt szinte minden ilyen beavatkozás kísérleti stádiumban van és számos komplikáció esélyét hordozza magában egy pénisznövelő beavatkozás. A sebészeti baevatkozások a 70-es években jelentek meg. Akkoriban nem a pénisz méretének maximalizálása volt a cél - bár biztosan volt aki gondolt rá - hanem olyan különleges esetekben végeztek ilyen jellegü műtéteket, ha a páciensnek születésétől kezdve mikro pénisze volt. 
Alkalmazták ezt az eljárást akkor is, ha valamilyen daganatos elváltozás lépett fel, vagy baleset következményei miatt volt szükség helyreállító műtétre. 

Pénisz hosszabbítása 

A pénisz hosszabbításának legismertebb technikája a tartószalagok elvágása. Ezen rugalmas szöveteknek természetesen van szerepük. A pénisz tartására szolgálnak, mégpedig úgy, hogy a szeméremcsonthoz rögzítik azt. Az erekció során a tartószalagoknak köszönhető, hogy a pénisz felfelé mutat, és bizony az ilyen beavatkozás után a pénisz többé nem határozottan felfel mutat, mi több, gyakran előfordul, hogy kimondottan a földfelé szegeződik. 

A hosszabbítás valóban elérhető ezzel a módszerrel, viszont a megjelenés, és a nők számára izgató álló, merev pénisz nem lesz tovább az élet része. 
Arról is beszámoltak páciensek akik ilyen beavatkozáson estek át, hogy nem kapnak megfelelő tájékoztatást az eljárásról. 

Valójában így a pénisz hossza kb. egy centiméterrel növelhető, a szükséges bőr pótlásával megközelítőleg 1.5-1.8 cm az elérhető növelés, ami nem biztos, hogy megéri a kockázatot, illetve azt, hogy többé nem fog olyan "peckesen" állni, mint korábban. 

Pénisz vastagítása

Leggyakrabban a hosszabbító pénisznövelő beavatkozással párhuzamosan végzik a pénisz vastagítását, de nem szokatlan, ha csak vastagító beavatkozás történik. Kétféle eljárás ismert péniszvastagítás céljából. Az egyik módszer folyamán az alhasról vagy a fenékről leszívott zsírt ültetik a pénisz bőre alá, míg a másiknál a bőr mélyebb, vérerekben gazdag, dermis néven ismert részeiről származó ún. graftokat, valamint zsírt juttatnak a hímvesszőbe. 
Az előbbi módszer első hallásra hatásosnak tűnik, ám a leszívott zsír 90%-a egy éven belül felszívódik és ha ez nem egységesen történik meg - aminek elég nagy az esélye- akkor zsírpárnák, göbök eltorzíthatják az amúgy teljesen normális kinézetű hímvesszőt is. 

Kockázatok

A pénisznövelő beavatkozások számos kockázattal járhatnak. A fertőzések és a vérzések veszélyeitől eltekintve több elváltozás, vagy előre nem jelzett deformitás is kialakulhat. Külső elváltozások létrejötte gyakran előforduló jelenség pénisznövelő műtét következtében, ami annyit takar, hogy látszólag nem az alhasból nőtt ki, hanem úgy tűnik, mintha a herék közül nőtt volna ki. Jelentkezhet komplikáció a sebek begyógyulása közben is. A sebek nem megfelelő gyógyulása vérellátási problémákat okozhat, aminek következtében a bőr kifekélyesedik, vagy elhal. 

Előfordulhat, hogy a pénisz bőre alá beültett zsír, melyet a páciens testéből szívnak le - legtöbbször hasból vagy fenékből -, nem egyenletesen szívódik fel, és az így kialakult zsírpárnák eltorzíthatják a egyébként teljesen normális péniszt. Természetesen ez nem minden esetben van így, viszont előfordulhat. 

Természetes pénisznövelő módszer

A természetben számos gyógyító hatású növényt ismerhettünk már meg, melyek bizonyítottan hatásosak lehetnek betegségek kezelésére, gyógyítására. Az emberiség fejlődésével egyre többet tudthattunk meg a természetes anyagok hatásáról, elsősorban gyógyászati céllal, de később több témakörben vizsgálták a növények összetételét és hatásait is, így rájöttek a kutatók, hogy a pénisznövelés is elérhető bizonyos növényi kivonatok megfelelő kombinálásával. 

Melyek ezek a gyógynövények? Azonnal megtudod! 

A legismertebb és minden bizonnyal a leghatékonyabb pénisznövelő hatású gyógynövények közé sorolható:

  • fűrészpálma
  • királydinnye
  • szibériai ginseng
  • damiána 

Ezek az anyagok számos pénisznövelő készítménynek alapanyagai, melyek rendszeres használatával elérhető a pénisznövelő hatás. A kutatások szerint ezen alapanyagok a vér áramlására vannak hatással, mellyel feltöltődnek a kitágult barlangos testek, így jöhet létre a pénisznövelő hatás. Továbbá a szöveteket rugalmassá teszik és jótékony hatással vannak a sejtregenerálásra. Természetesen ezek nem csodaszerek, tehát aki arra számít, hogy 1-2 alkalom után hatalmas növekedés érhető el, az az illető csalódni fog. A pénisznövelő hatás eléréséhez rendszeres használat szükséges, akár hónapokba is telhet a jelentősebb növekedés elérése. 

Szervezettől függően mindenkinél más méret az elérhető, volt aki hosszúságában 1-2 cm növekedésről számolt be, és volt akinél egy jelentősen nagyobb 4-5 centiméteres növekedé jött létre. 

Minden pénisznövelő készítmény más-más arányban tartalmazzák a növekedést segítő anyagokat, mivel, mint minden gyógyászati készítmény is minden emberre másképpen hat, tehát nem biztos, hogy ami a pénisz növekedését okozza egy embernél, az mindenkire ugyan olyan szintű hatást fog kifejteni.

A természetes anyagokból készített pénisznövelő készítmények mellékhatások nélkül használhatóak, akár más, ilyen jellegű készítményekkel kombinálva is, a lehetséges eredmény maximalizálásának érdekében. 

 
 
 
 
Bármilyen beavatkozás, vagy kezelés előtt ajánlott orvossal konzultálni és pontos információt szerezni a különböző lehetőségekről!
Title Text
Nem lépek be.