A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Pénisznövelés lehetséges módszerei

Pénisznövelés? De hogyan?


Ha te is elgondolkoztál már a pénisznövelés kérdésén, akkor valószínűleg nem vagy megelégedve a méreteddel. Hidd el, rajtad kívül még sok társad gondolkozik el nap, mint nap azon, hogy mit is kellene tennie a férfiasságának megnövelésének érdekében. Bizonyára, már sokat kutakodtál is az interneten, de a rengeteg információ miatt azt se tudod, hogy mi a neked való pénisznövelő megoldás. Ezért írtuk meg ezt a „kisokost”, hogy könnyen kiigazodhass a pénisznövelés lehetőségei között.

Először is,  a pénisznövelő eljárásokat két nagy csoportra bonthatjuk. Az első nagy csoport: a szakemberek és orvosok közreműködésével történő pénisznövelő sebészeti eljárás. Ebben az esetben hosszabbításra és/vagy vastagításra van lehetőség. A másik nagy csoport pedig a műtéti beavatkozás nélküli pénisznövelés. Ebben az esetben szintén van lehetőség pénisznövelésre, vastagításra csak különböző készítmények és eszközök által. Mind a két típusú megközelítést  kicsit bővebben tekintsük át!

Minden férfi önbizalma részben vagy akár teljes egészében a péniszének a méretétől függhet. Biztosan te is elgondolkoztál már azon, hogy megfelelő- e a méreted vagy talán csak általános? Esetleg attól tartasz, hogy partnered kicsinek találja  a férfiasságodat és talán még ezt éreztetni is fogja veled? Ha már áltál át ilyen kínos szituációt vagy pontosan ezt szeretnéd elkerülni mielőtt bekövetkezne, akkor van egy jó hírünk! Rengeteg lehetőséged van arra, hogy a pénisz méretedet megnagyobbítsd. Mivel már évszázadok óta foglalkozik a férfitársadalom azzal, hogy hogyan érje el az áhított méretet, így különböző pénisznövelő termékeket és eszközöket fejlesztettek ki azzal a céllal, hogy bárki számára, akár orvosi beavatkozás nélkül elérhető legyen a pénisznövelés.

De menjünk csak szépen sorjában!

Az első nagy csoport a pénisznövelés sebészeti eljárással. Véleményem szerint ez az a kategória, amit az emberek többsége a lehetőségek legvégére sorol. Miért is? Első sorban az anyagi vonzata miatt, hiszen egy ilyen pénisznövelő beavatkozásnak borsos ára van, amelyet nem mindenki engedhet meg magának. De van, aki szimplán fél kés alá feküdni vagy éppen az azt megelőző orvosi megbeszélésektől tart, mert kellemetlenségként éli meg a konzultációkat. De az is lehetséges, hogy információ hiányában nem is tudja mire számítson egy pénisznövelő műtét során, és el is hesegeti a gondolatát ennek a pénisznövelési megoldásnak.

Az, hogy mi is történik egy ilyen pénisznövelő sebészeti beavatkozás esetén, pontokba szedtük össze:

 • A pénisznövelő műtét ambuláns (járó beteg ellátás, ahol a páciensnek nem kell bent maradnia, hanem önállóan bejár a szükséges kezelésre) módon történik. Általában helyi érzéstelenítésben zajlik le, de akár külön kérésre altatásban is van lehetőség a pénisznövelésre. Érdemes tudni, abban az esetben, ha altatásban szeretnénk a pénisznövelő beavatkozást, akkor pár órás vagy akár egy éjszakás megfigyelés miatt bent is tarthatják a pácienst.
   
 • A pénisznöveléshez zsírszövetre van szükség, amelyet első lépésként leszívnak a páciensről. Általában has vagy fenék tájékáról.  Ezt a leszívott zsírt fogják a pénisz bőre alá beinjekciózni, ahol eredetileg nem található zsír.
   
 • Az, hogy mennyi zsírra van szükség, az a kívánt pénisz nagyságától függ. Illetve egy alkalommal 25 – 50 köbcenti zsírt tudnak bejuttatni. Ezért van az, hogy egy pénisznövelő eljárás akár műtétek sorozatából áll össze vagyis lehetséges, hogy akár 2-3 alkalommal szükséges beavatkozni a kívánt pénisz méret eléréséhez.  

 

Nem mehetünk el amellett, hogy milyen lehetséges szövődményekkel kell számolni a pénisznövelő beavatkozáskor, hiszen mégiscsak műtétről van szó.

Lehetséges szövődmények:

 • A pénisz felületén vérömlenyek alakulhatnak ki a tűszúrások miatt és ez átmenetileg csomósodáshoz vezethet. Ennek rövid időn belül fel kellene szívódnia.
 • A pénisznövelést követően a kezelt terület esztétikailag megváltozik. Kiemelkedések és besüppedések keletkezhetnek a bőr átmeneti érzészavara miatt.
 • A beinjekciózott zsír felszívódása egyenetlen módon történhet meg, amely látványilag nem lesz a legszebb.

 

Miket érdemes még tudni, ha pénisznövelő műtétet választjuk? 

 • Abban az esetben, ha az érintett területen gyulladás van, akkor a pénisznövelő műtétet nem fogják elvégezni.
 • Ha megtörténik a pénisznövelő eljárás, akkor  számolni kell azzal, hogy a pénisz néhány napig duzzadt lesz és fájdalommal is jár még pár napig.
 • Fontos, hogy az azt követő időszakban kiemelten ügyelni kell a higiéniára és a megkapott higiéniás szabályokat szigorúan be kell tartani. Például, csak zuhany használata engedett, az ülőfürdő és áztatás minimum 1-2 hétig tilos lesz a pénisznövelő műtétet követően.
 • Hogyha nagyobb mennyiségű zsírszövet felhasználására van szükség a pénisznöveléshez, akkor azon a területen ahonnan leszívták a zsírt, szorító kötést kell viselni akár 2-3 héten át.
 •  A pénisznövelő műtét után a sebgyógyulás miatt, minimum 2-3 hónapig a nemi élet bármilyen formáját kerülni kell. A végleges állapot vagyis a várt pénisznövelő eredmény körülbelül fél év után fog kialakulni.

 

Azok, akik nem tántorodnak el attól, hogy szakorvost kell felkeresni, majd a pénisznövelő műtéten át kell esni és még türelmeseknek kell lenni amíg végre kialakul az áhított eredmény, akkor ne is olvasd tovább ezt a „kisokos”-t, hanem keress fel egy megbízható klinikát, ahol mindenben a segítségedre lesznek a pénisznövelő műtéttel kapcsolatosan és egyéb kérdéseidre pontosan tudnak válaszolni.

 

Viszont, ha azok közé tartozol, akik nem engedhetik meg maguknak ezt a nem éppen olcsó pénisznövelő lehetőséget, továbbá nem szeretnél kés alá feküdni, akkor se csüggedj! Számodra is vannak egyszerűbb és némileg gyorsabb pénisznövelő módszerek. Ha erre teszed le a voksodat, akkor olvasd tovább a pénisznövelő lehetőségek tárházát.

 

A második nagy csoport a beavatkozás nélküli pénisznövelő lehetőségek.

Mik lehetnek ezek?

 1. Pénisznövelés fogyással
 2. Pénisznövelés pénisznyújtás
 3. Pénisznövelés jelqing masszázzsal
 4. Pénisznövelés péniszpumpával
 5. Pénisznövelés pénisznövelő készítményekkel

 

Elsőre biztosan furcsának találtad, de igen, pénisznövelés fogyással. A pénisznövelő eljárások között ezt tartják a legkézenfekvőbbnek az orvosok. Igazából nem történik semmilyen beavatkozás, hanem a súly felesleg leadása révén egy optikai megoldás jön létre, ezt hívják a szakemberek optikai pénisz nagyobbításnak. Azok a férfiak, akik nincsenek megelégedve méretükkel és netalán már sörhast növesztettek, az ő esetükben nem mindig arról van szó, hogy valóban a péniszük mérete kicsi, hanem a túlsúly miatt, kisebbnek látják azt, vagyis csak optikailag látszódik kisebbnek. Ezért javasolják a fogyást, vagy ha jelentős zsír többletről van szó, akkor lehetséges opció a szeméremdombról való zsírleszívás is. Ha utóbbit választjuk, akkor az egy orvosi beavatkozással járó megoldás, amely valójában nem jár méretváltozással csak optikai megoldást nyújt.

 

A következő alternatíva a pénisznövelő megoldások között a pénisz nyújtás. Erre a célra kifejlesztett eszközzel lehetséges a pénisznövelő hatás elérése, amelyet a képen is láthatsz.  A folyamatos nyújtás hatására érhető el a kívánt méret. Ez roppant egyszerűnek hangzik, mivel akkor végzed el otthon otthon, amikor neked éppen időd van rá. Viszont, ez egy eléggé idő és ezáltal türelem igényes eljárás. Gondolhatod, hogy pár alkalom után nem mérhető még centikben a változás. A képen látható nyújtó eszközt fel kell helyezni a péniszre és több órán át kell rajta hagyni, azért, hogy ez a pénisznövelő technika eredményes legyen. Mindezt folyamatosan, naponta kell használni, mert nélküle a pozitív hatás létre sem jön, vagy ha végre sikerült elérni némi változást, akkor az alkalmazás elhagyása esetén csökkenhet az eddig elért eredmény, sőt meg is szűnhet a pénisznövelő hatás. Abban az esetben, ha mindent az előírásoknak megfelelően végzel és türelmes vagy, akkor több centiméterrel is meghosszabbodhat a férfiasságod. Nem szabad a javaslatokat megszegni, vagyis túlzásba esni, mert az hirtelen nyúláshoz vezet, és negatív hatással lehet az erekcióra. Ha túl kockázatosnak vagy időigényesnek véled ezt a lehetőséget, akkor olvasd tovább a „kisokos”-t!

Ha az előző pénisznövelő lehetőségnél csak a kockázatok jelentenek számodra problémát, viszont úgy érzed képes vagy türelemmel lenni azért, hogy valós eredményt érj el, akkor próbáld ki a Jelqing masszázst, amelyet kifejezetten pénisznövelő hatása miatt ajánlunk. Mások elmondása szerint egy valóban eredményes pénisznövelő módszer, de csak azoknak javasolják, akik türelmesek, hiszen legalább 1 évig szükséges a masszázs végzése ahhoz, hogy szemmel látható pénisznövelő eredményt érjünk el. A pénisznövelő masszázst naponta kell végezni, amely a fejőmozgáshoz hasonlítható a leginkább. Azért arra hasonlít a legjobban, mert előre-hátra mozgatással, masszírozással kell a makk felé terelni a vért. Ha felkeltette az érdeklődésedet ez a pénisznövelő megoldás, akkor mindezt nem szükséges magadnak végezned, hanem akár párod is a segítségedre lehet titkon, hiszen ő előjátékként élheti meg, miközben te tudod, hogy valójában mi a célod ezzel a masszázzsal.

És honnan tudhatod, hogy ez egy jó pénisznövelő módszer lehet? Különböző praktikákat és tippeket olvashatunk már az interneten, de a legtöbb módszer között mégis van valami ami közös. Ami nem más, hogy eredetüket tekintve több száz éves pénisznövelő módszerek. Ez a jelqing masszázs esetén sincs másképpen, habár ez a pénisznövelő masszázs még krisztus előtti korba vezethető vissza és csak később alakult ki ez a megnevezés rá. Tehát ez egy ősi pénisznövelő módszer, amit a közel keleten kezdtek el alkalmazni, akkoriban apáról fiúra szállt az ismeret, ez jelképezte a fiú férfivá érését, mert így növelték a termékenységét a férfiaknak. Ez napjainkban nem teljesen van így, de valójában a tapasztaltabb elmondja a véleményét, eredményességét a kipróbált pénisznövelő módszerről és terjed el annak híre. A jelqing  módszer az évszázadok során teljesen megváltozott, hiszen akkoriban súlyokat tettek a péniszre, ezzel szerették volna elérni a pénisznövelő hatást, viszont ez napjainkban nem ajánlott, mivel most már hozzáértő orvosoktól tudjuk, hogy a péniszre való súlyok aggatása számtalan veszélyt rejt magában. Például a pénisz szöveteiben kárt okozhatunk és ezzel nemhogy jobb hanem inkább csak ronthatunk a jelenlegi helyzeten.

Na de nézzük, hogy a jelenbeli jelqing mit is takar önmagában!

A jelqing egy olyan pénisznövelő gyakorlat, amely masszázsból és nyújtásokból, húzásokból áll. Ezeknek a mozdulatoknak a következménye az, hogy az erekcióhoz képest sokkal több vér juttatunk a péniszbe. Amikor a megszokottnál jóval több vér áramlik be a hímvesszőbe, akkor mikrorepedések jönnek létre és ezeknek a mikorepedéseknek a gyógyulása során a pénisz szövetei megnőhetnek, mivel növekedésnek indulhatnak. Elsőre ez veszélyesnek tűnhet, de valójában az élsportolók vagy éppen a testépítők is ugyan ezen elv alapján építik az izmaikat, így növelik azokat. Sokan azt hiszik a jelqingről, hogy maszturbáció, ami a gyakorlat mozdulatai miatt van. Maga a mozdulat a fejéshez hasonlít és mind a két kéz segítségével történik, anélkül, hogy az illető elérne a csúcsra, így a jelqing, mint pénisznövelő lehetőség nem egyenlő a maszturbációval. Illetve ami még jelentős különbség a jelqing és a maszturbáció között az az, hogy a pénisznövelő masszázshoz törölközőre és síkosítóra is szükség van.

Rengeteg internetes oldalon lehet már olvasni a jelqingről, de ha te is a kezdők közé tartozol, akkor érdemes elolvasnod a most következő instrukciókat, ahhoz, hogy kezdőként a megfelelő módon végezd a mozdulatokat, vagyis a pénisznövelő gyakorlatot, így a módszer megfelelő alkalmazásával és türelemmel érheted el a pénisznövelő eredményt.

Bemelegítés:

 1. Kezdésként javasoljuk, hogy vegyél egy meleg zuhanyt és lazulj el.
 2. Aztán arra törekedj, hogy kialakuljon az erekció.
 3. Most lesz szükség az említett törölközőre, méghozzá legyen meleg. (meleg törölköző= meleg vízbe áztatott, majd kicsavart törölköző) Ezt rá kell tekeretni a péniszre és hagyd is rajta minimum 15 percig.

 

A pénisznövelő módszer lépései:

 1. Szintén említettük szükséges kellékként a síkosítót, amelyet a letelt 15 perc után kell rákenned a péniszedre. Mennyiségileg egy jó adagra van szükség és a vízbázisú síkosító az ajánlott. Illetve ha fokozni szeretnéd a hatást, akkor olyan síkosítót válasz, ami értágító hatású is. Továbbá mivel napi szinten meg kell ejteni ezt a gyakorlatot, érdemes jó minőségű készítményt használni.
 2.  A fejő mozdulathoz szükséges kézformát úgy alakítsd ki, hogy a hüvelykujjad és a mutatóujjad segítségével alakíts ki egy gyűrű vagy „O” formát. (Ahogyan a képen látod.)
 3. Ezt a formát megtartva, helyezd a kezedet a péniszed legaljára, a tövéhez. Fontos: enyhe szorítást kell rá mérni.
 4. Ezt az enyhe nyomást meg kell tartani, és amíg végzed a fejő, azaz fel- le mozgást, folyamatosan fent is kell tartanod a szorítást.  Ezt a fejő mozgást a szorítással teljesen a makk kezdetéig kell megcsinálni, a makk tövétől, oda-vissza. Ennek a mozdulatnak körülbelül 2-3 másodpercenként kell megismétlődnie. Fontos: csak a makk kezdetéig, a makkon ne végezd ezt a szorító mozdulatot, mert kárt tehetsz benne. Illetve abban az esetben, ha bármilyen kellemetlenség lép fel vagy fájdalmat érzel, akkor azonnal hagyd abba a masszázst!
 5. A leírt gyakorlatot kezenként, tízszer kell elvégezni. Ha kéz csere közben úgy gondolod akár tarthatsz némi szünetet, de az egész pénisznövelő masszázs ideje legyen legalább 15-20 perc!

Lazíts!

 1. A gyakorlat végeztével megint egy meleg törölközőre van szükség. 
 2. Ezt a meleg és némileg vizes törölközőt megint tekerd a péniszedre és most hagyd rajta 10 percig. ​​

Kinek ajánljuk a jelqing masszázst, mint pénisznövelő módszert?

Valljuk be, a férfiakat két dolog foglalkoztatja leginkább a péniszükkel kapcsolatosan. Az egyik az, hogy megfelelően használják-e az ágyban, a másik pedig, hogy hogyan érhetnek el hosszabb, vastagabb péniszt. Mind a két esetben annyira rástresszezhetnek az illetők, hogy felesleges frusztrációt okoznak saját maguknak, amely már bele is rántotta őket egy ördögi körbe, mert mindez kihat az ágybeli teljesítményükre és ez a szexuális életük romlásához vezethet. Ha te is ezek az emberek közé tartozol, akik a férfiasságuk mérete miatt aggódik és első körben nem szeretne pénzt kiadni különböző eszközökre, akkor számodra ez a megfelelő pénisznövelő módszer.

 

Következő pénisznövelő lehetőség a sokak által ismert péniszpumpa. Többen vallják is, hogy ez az egyik leghatékonyabb pénisznövelő módszer, amely mellesleg segíti az erekció létrejöttét is. Valószínűleg a te baráti társaságodban is sokan használnak péniszpumpát, csak nem merik bevallani, nehogy a férfiasságukon csorba essen. Sőt biztosan már veletek is megtörtént az, hogy vicc tárgyaként emlegettétek a péniszpumpát. Nincs semmi szégyellni való, hiszen a pénisznövelő eszközök közül ez az egyik leghatásosabb és az eredmény magáért beszél. Ha te is elgondolkoztál azon, hogy ezt a lehetőséget választod, de felmerültek benned kérdések akkor hívd ügyfélszolgálatunkat, ahol munkatársunk készségesen és maximális diszkrécióval a segítségedre lesz!

 

Az általunk összeállított „kisokos” utolsó és egyben legelterjedtebb lehetősége a pénisznövelő készítmények alkalmazása. Gondolom már veled is előfordult az, hogy szerettél volna valamilyen pénisznövelő terméket vásárolni, viszont a webshopokat böngészve olyan választékkal szembesültél, hogy nem is tudtál dönteni. Először is amit érdemes tudni az az, hogy pénisznövelő krém és pénisznövelő kapszulák közül tudsz választani.

Van arra is lehetőség, mivel a kettő nem üti egymást, sőt erősíthetik a pénisznövelő hatást, ha egyszerre pénisznövelő krémet és pénisznövelő kapszulát is használsz!

Összességében elmondható, hogy a pénisznövelő szerek nagy részét hasonló módon kell használni. A krémeket a pénisz egész területén lehet alkalmazni, amelyet egyszerűen külsőleg kell felkenni. A pénisznövelő kapszulákról pedig azt érdemes tudni, hogy ezek kifejezetten férfiak számára kifejlesztett étrend kiegészítő termékek, amelyek rendszeres szedésük esetén hozzák meg a kívánt  pénisznövelő hatást. Csak abban az esetben válik be, ha az előírásoknak megfelelően használod. Illetve akkor lesz célravezető a pénisznövelő készítmény, ha valóban minőségi termékről van szó. Nálunk csak és kizárólag a magas minőségű, eredeti pénisznövelő szerek közül válogathatsz kedvedre, 100%- os garanciával!

 

Reméljük számodra is értékes volt ez a „kisokos” a pénisznövelő lehetőségekről. Bármilyen kérdés esetén állunk szolgálatodra, és ha kedved kaptál, akkor olvasd el a többi hasznos cikket is!

Title Text
Nem lépek be.